ISI Formation à Vienne Février 2016

Culinary Workshop with Christian Steuber 18.02.2016

Mis à jour : il y a environ un mois · Pris à Vienne
 
Yesterday we had some colleagues from Belgium in our kitchen to explore some tasty new ideas with our own Culinary Director, Christian Steuber. Vanilla-Lavender Sorbet, Camembert Espuma and Walnut Pesto were only a few of the delicious dishes they prepared together with the #iSiGourmetWhip
ISI Vienne ISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI VienneISI Vienne